![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مونترال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
وقت بخير گروهي براي ويزاي دانش اموزي براي مونترال اگه سراغ داريد ممنون ميشم برام بفرستيد براي پسرم ميخوام پذيرش مدرسه گريد دهم براي سپتامبر ٢٠٢٢ بگيرم فكر كنم الان شروع شده اگه اطلاعاتي دارن يا گروهي ميشناسن برام بفرستن يا راهنمايي كن ممنون
2021-08-30 09:02:00 #Canada [مونترال] ویزا
خدمت من اگر کسی که پناهنده هست میتونه تو خود کانادا مسافرت کنه ؟ مثلا بره مونترال ؟
2021-09-02 23:25:00 #Canada [کانادا] ویزا
و عرض ادب تو مونترال كالج خوب و معتبري كه سفارت ريجكت نكنه ميشناسيد براي دخترم ١٨ سالشه ميخواهم اقدام كنم سپاس
2021-09-05 00:28:00 #Canada [۱۸ سال] ویزا
، کسی اطلاع داره من پذیرشم دانشگاه وست ونکوور هست میتونم مونترال لند کنم ؟
2021-09-05 03:47:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
اگه کسی این روزا برای مونترال پرواز داره لطفا به پی وی من پیام بده دو بسته قرص راکوتان (برای جوش صورت) برای پسرم بفرستم ممنونم
2021-09-05 17:25:00 #Canada [مونترال] ویزا
دانشجوهایی که از مونترال وارد کانادا میشن برای تست کرونا باید تو سایت بایرون ثبت نام کنند؟ و اینکه برای تست روز ۸ هم باید جایی ثبت نامکنیم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-09-06 01:03:00 #Canada [دانشجو] ویزا
کسی راجع به دورههای co-op در مونترال کانادا اطلاعاتی داره؟
2021-09-06 14:12:00 #Canada [کانادا] ویزا
بلیط من به تورنتو هست ولی اولین استاپم تو مونتراله، ایا استادی پرمیت رو اونجا باید بگیرم؟
2021-09-10 02:57:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
بر شما متاسفانه من اطلاعی از مدارس مونترال ندارم اگر مونترالی اطلاعی دارند لطفا راهنمایی کنند
2021-09-12 15:34:00 #Canada [مونترال] ویزا
برای گرفتن خانه در اطراف دانشگاه کونکوردیا یا کلا شهر مونترال ایا گروه تلگرامی ایرانی هست که من را عضو نمایید برای اینکه میخواهم از الان هماهنگی ها را انجام بدهم لطفا راهنمایی نمایند.
2021-09-13 03:11:00 #Canada [دانشگاه کونکوردیا] ویزا
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00 #Canada
به همه من تو این مسیر تجربه های زیادی پیدا کردم مخصوصا اینکه استادی پلن و می تونیم به چه کسی اعتماد نکنیم برامون ادیت کنه?? اگر از خواست من حاضرم تجربیات استادی پلنم و باهاشون شیر کنم شاید کمک باشه به تازه وارد برای پیدا کردن راه درست
2021-09-11 04:55:00 #Canada
این گوشیهای ما توی کانادا کار میکنه یا باید اونجا دوباره گوشی جدید بخریم؟ راهی برای آنلاک کردن داریم؟
2021-08-29 08:53:00 #Canada